KÜLTÜR-SANAT:
Çayırova'nın Şubat ayı kültür ve sanat ajandası

Çayırova Belediyesi’nin Şubat ayı kültür  ve sanat ajandası yine dolu dolu. Tiyatro, seminer, söyleşi, ezgi ve konser gibi farklı programlarla Çayırova’nın kültür ve sanat hayatına canlılık kazandıran etkinlikler ilçe halkının da beğenisi kazanıyor. Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Naim Süleymanoğlu ile belediye kültür merkezinde gerçekleşen kültür ve sanat etkinliklerinde tiyatro ile konserle eğlenen davetliler, seminer ve söyleşilerle bilgileniyorlar.

ÇOCUK VE YETİŞKİN TİYATROSU

Şubat ayı kültür ve sanat ajandasında çocukları eğlenceli günler bekliyor. Ay boyunca farklı günlerde sahne alacak kararsız çocuk, Ayşecik, kurnaz tilki, prensin sevgisi, kurşun asker, baloncu amca, televizyon canavarı, pişman patiler, minik kahramanlar adlı tiyatro oyunları ile çocuklar hem eğlenecek hem de öğrenecekler. Ayrıca Tozkoparan, martı ve karanlıkta açan çiçekler isimli yetişkin tiyatroları da vatandaşlarla buluşacak.

Şubat ayında iki farklı konser gerçekleşecek. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde 15 Şubat Cumartesi günü saat 19.30’da Ömer Karoğlu ile 23 Şubat Pazar günü aynı yerde ve aynı saatte Çayırova Belediyesi Türk Halk Müziği korosu sahne alacak.

SEMİNER VE KONFERANS

Sağlık seminerleri ve söyleşilerin de yer aldığı Şubat ayı ajandasında 12 Şubat Çarşamba günü belediye kültür merkezinde saat 14.00’de gerçekleşecek “ İslam’ın İlk Kıblesi Kudüs” konulu konferansa Vaiz Mehmet Yılmaz konuşmacı olarak katılacak.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Değirmendere’de muhteşem konser
Geçtiğimiz akşam Değirmendere Çınarlık meydanında çok özel bir konser gerçekleştirildi. "Minibüs...

Haberi Oku