KÜLTÜR-SANAT:
Çayırova'da Buray rüzgarı esti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin “Kocaeli’de Yaz Neşesi Sen de Gel” etkinliklerinin üçüncü adresi Çayırova’da, ünlü sanatçı Buray rüzgarı esti. Çayırova Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen etkinliklerdeki eğlence atmosferi, akşam saatlerinde gerçekleşen Buray konseri ile doruk noktasına ulaştı. Pop müziğinin önde gelen isimlerinden Buray, Çayırova ve çevre ilçelerden gelen ziyaretçilere unutulmaz bir gece yaşattı.

ÇAYIROVA’DA UNUTULMAZ BİR GECE

Çayırova Belediyesi önündeki eğlence bilim merkezi bilim şov, yerel sanatçı performansı ve diğer etkinlikler ile gündüz saatlerinde başladı. Çocuk, genç ve yetişkinlerin doyasıya eğlendiği etkinlikler sonrasında sahneyi ünlü sanatçı Buray aldı. Birçok sevilen parçasını seslendiren ünlü sanatçıya konsere gelen vatandaşlar eşlik etti.

KONSERE YOĞUN İLGİ

İlçe merkezinde gerçekleşen konsere ziyaretçiler yoğun ilgi gösterirken Buray’ın sevilen parçaları ile coşku zirveye çıktı. Konsere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi de katılarak ziyaretçileri selamladı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Değirmendere’de muhteşem konser
Geçtiğimiz akşam Değirmendere Çınarlık meydanında çok özel bir konser gerçekleştirildi. "Minibüs...

Haberi Oku