KÜLTÜR-SANAT:
‘'Bir amaç için yaşamıyorsan, dolandırılıyorsundur''

Son yıllarda yazdığı kitaplarıyla en çok satanlar listesinden inmeyen Hikmet Anıl Öztekin, 11. Kocaeli Kitap Fuarı’na katılan isimler arasında yerini aldı. “Elif Gibi Sevmek” ve “Eyvallah” kitapları ile okuyucularının yüreğine dokunan Hikmet Anıl Öztekin, “Eyvallah Sohbetleri” ile okuyucularına altın tavsiyelerde bulundu.

DİLEDİĞİNİZ HAYATI YAŞABİLİRSİNİZ

Okurları ile buluşan Hikmet Anıl Öztekin, “İnsanın ömründen her gün bir gündüz ve bir gece geçiyor. Ölüm bize her gün kovalıyor. Hayatımızdan bir gün ve gece gidiyorsa ölümü unutmayacağız. Hayatımı değiştirmeliyiz. Ölümü unutmadan kendimizi değiştirmeliyiz. Bize değeri Allah verdi. Kim bizi üzerse üzsün, hiçbir şey için geç değil. Allah varsa değişim mümkün. İstediğin hayatı yaşayabilirsiniz” dedi.

BİR AMAÇ İÇİN YAŞAMALIYIZ

Yazar Öztekin, “İnsanda asıl olan öz, yani ruhtur. İnsan ruhunu beslemesi gerekiyor. Taşıdığın yük, ettiğin hamallığa değsin. Mutluluğu arayın. Çocukluktan başlasanız ne hatırlarsanız hatırlayın hiç biri mutluluk değildir. 18 yaşında aşık oldum, kız bana, ‘Ne için yaşıyorsun?’ dedi. O yediğim tokadın hala izini taşıyorum. Çocukluktan bu yana hep yaşam amacımız değişiyor. Bizim bir amacımız olmalı. Hayat ağacının olması gerekiyor. Bir amaç için yaşamıyorsan dolandırılıyorsunuz demektir” ifadesini kullandı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Değirmendere’de muhteşem konser
Geçtiğimiz akşam Değirmendere Çınarlık meydanında çok özel bir konser gerçekleştirildi. "Minibüs...

Haberi Oku