KÜLTÜR-SANAT:
Balkanlı sanatçının Şampiyona vefası: Adına şarkı yaptı, sonra kabrine koştu!

Son parçası olan "Veda" şarkısının klibini tamamlayan Rumeli esintisi ve ezgilerini yansıtan beste ve şarkılarıyla tanınan Balkan kökenli ve Gebze’de oturan  sanatçımız Birhan Özlem daha bunun yorgunluğunu gideremeden, Milli iftiharımız, Merhum Hemşehrimiz , Dünya Şampiyonu Naim Süleymanoğlu için de bir şarkı besteledi ve akabinde bunun da klibinin çekimi için kollarını sıvadı.

Bu yeni projesi için de bilgi veren  Sanatçı Birhan Özlem, "Çok büyük bir değerimiz olan Canımız, Ciğerimiz Merhum Şampiyonumuz Naim Kardeşimizin zamansız ölümü hepimizi elbette hepimizi derinden sarsmış ve üzmüştür. Böyle bir değer bir daha koly kolay Dünyaya gelmez. Bende onun bir hemşerisi olarak üzerime vazife alarak O'nun için bir beste yaptım ve bu bestem şu anda tamamlanmış vaziyette. Önünüzdeki günlerde Naim isimli bestemin klibinin çekimleri içinde teknik hazırlıklara baaşliyoruz. Umarım kısa sürede bunu tamamlayıp herkesle paylaşacağız inşallah" dedi. " dedi.

Sanatçı Birhan Özlem, şarkı bestesinin tamamlanmasının ardından 18 Kasım 2017 tarihinde yitirdiğimiz çok değerli Hemşerimiz Naim Süleymanoğlu'nun İstanbul, Edirnekapı Şehitliği'nde bulunan kabrini yeni yıla iki gün kala ziyaret ederek,bu ziyaretini şu sözlerle tanımladı: "ŞAMPİYON SANA SÖZ VERMİŞTİM SÖZÜMÜ TUTTUĞUM ŞARKIN HAZIR KAYDINIDA BİTİRDİK HAYIRLISIYLA SENİ UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ SEN KALBİMİZDE HEP YAŞAYACAKSIN MEKÂNIN CENNET RUHUN ŞAD OLSUN NAİM SÜLEYMANOĞLU NUR İÇİNDE YAT.."  Haber: YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Sa 4 yıl önce

SAYGI DEĞER RUMELİNİN GURURU BU DAVRAŞINIZ BİZLERİ BALKAN TÜŔKLERİ OLARAK ÇOK DERİNDEN DUYGULANDIRDI.KEŞKE KAHRAMANIMIZ SAĞ OLSAYDIDA DA SENIN BU ANLAMLI DAVRANIŞINI GÖRSEYDİ İNANKİ BÜTÜN ŞAMPİYONLUKLARDAN DAHA ÇOK GURUR DUYARDI BÖYLE HEMŞERİLERİ OLDUĞU İÇİN BİZLERDE EN KISA ZAMANDA DİNLEMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ BEN İBRAHİM MÜMİĞLU KAHRAMANIMIZIN MEKANI CENNET OLSUN NUR IÇINDE YATSIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Değirmendere’de muhteşem konser
Geçtiğimiz akşam Değirmendere Çınarlık meydanında çok özel bir konser gerçekleştirildi. "Minibüs...

Haberi Oku