KÜLTÜR-SANAT:
Bal-Türk  Naim Filmi Ekibi ile Gebze de Gala Düzenliyor!

Naim Süleymanoğlunun hayatının anlatıldığı  film için BAL-TÜRK şubeleri ile birlikte üyelerden 1000 den fazla kişinin ücretsiz olarak Naim filmini izlemesine vesile oldu.  Bu defa da yine Gebze Center Cinemaximum'da 05.12.2019 Perşembe, (Bu akşam) saat  :19:30'da BAL-TÜRK Kocaeli’nde Bulunan  Balkan ve Hemşeri dernekleri için Oyuncular, Teknik ekip ve Yapım ekibinin de katılacağı Gala Gecesi tertip etti.

Konu ile ilgili olrak BAL-TÜRK'ün balturk.org.tr. sitesşinden yapılan duyurda: 

"Naim Süleymanoğlunun hayatının anlatıldığı  film için şubelerimiz ile birlikte üyelerimizden 1000 den fazla kişinin ücretsiz olarak Naim filmini izlemesine vesile olduk.  Bu defa da Kocaeli’nde Bulunan  Balkan ve Hemşeri dernekleri için Oyuncular, Teknik ekip ve Yapım ekibinin de katılacağı Gala Gecesi tertip etmekteyiz.

Filmi oyuncular ile birlikte izleme ayrıcalığı için biletleri cinemaximum internet sitesi veya Gebze Center Cinemaximumdan temin edebilirsiniz.

Bal-Türk Dernek yöneticilerimizin girişimi ile düzenlenen Oyunculu Gösterim tüm sinema severlerin katılımına da açıktır.

Yer: Gebze Center Cinemaximum

Tarih      : 5 Aralık Perşembe

Seans    :19:30

Not: Senastan önce film ekibi ile birilikte söyleşide yapılacağından en az 1 saat önce sinema da olmanızı rica ederiz." denildi. YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Değirmendere’de muhteşem konser
Geçtiğimiz akşam Değirmendere Çınarlık meydanında çok özel bir konser gerçekleştirildi. "Minibüs...

Haberi Oku