KOCAELİ HABERLERİ:
Valilikte,  (Koronovirüs)  Hastalığı İle  Mücadele Toplantısı Yapıldı

Valilik Makam Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya; Kocaeli Valisi  Hüseyin Aksoy’un yanısıra; Vali Yardımcısı Nihat Kaynar,  Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof.Dr. Görkem Aksu,  İl Müftüsü Sinan Cihan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, İl Afet Acil Durum Müdürü Salim Tekoğul, İl Göç İdaresi Müdürü Mehmet Erkoç, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, İl Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya,  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Şeker, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Alb. Haluk Saygılı, Türkiye Kızılay Derneği Kocaeli Şube Başkanı Cengiz İpek katıldı.

Vali Aksoy toplantıda yaptığı konuşmalarında; “Bir çok kurumumuz bu koronovirüsü ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Kocaeli olarak ilimizde önemli bir sıkıntı yok. Kurumlar arasındaki çalışmalarda gayet güzel diyalog içerisinde devam ediyor. Mevcut durumumuzu gözden geçirmek varsa kurumlar arasındaki çalışmalarda bir aksaklık onları görmek adına Vali Yardımcımızın başkanlığında bir kriz merkezi oluşturduk. İlgili kurumlarımızdan da arkadaşlarımızı bu amaçla davet ettik. Bu Sadece Türkiye’yi değil, dünyayı tehdit eden bir rahatsızlık. Bu anlamda bütün kurumlarımızın yürüttüğü çalışmalar belli bir noktaya kadar geldi. Dün itibariyle yurt dışındaki vatandaşlarımızın 14 günlük karantina süreci içerisinde Kocaeli’de ikametleri öngörüldü. Bugün itibariyle 859 vatandaşımız burada ikamete tabi tutuldu. Onların Gençlik Spor Bakanlığımıza bağlı Kredi Yurtlar Kurumunun yurtlarında şuanda konaklamaları sağlanıyor. Bir çok bakanlık farklı talimatlar gönderdi. Bu talimatlar çerçevesinde de yürütülen çalışmalar var. Hamile, süt izninde, 60 yaşın üzerinde, kronik hastalığı olan personellere de izinler verildi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku