KOCAELİ HABERLERİ:
Vali Aksoy bugüne kadar 714 vatandaşı dinledi

Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, Halk Günü’nde Bu Güne Kadar 714 Vatandaşımızla Görüştü

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, 30 Ekim 2017 tarihinden itibaren başlattığı ve her hafta düzenli olarak Pazartesi günleri gerçekleştirdiği Halk Gününde, bu güne kadar 714 vatandaşla bir araya gelerek, istek, talep ve sorunlarını dinledi.


Halk Gününde Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy,’un yanı sıra, Vali Yardımcısı Ali Ada, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Birsel Kavcı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdür Vekili Yeliz Ünsoy ve İş-Kur İl Müdürü Ulvi Yılmaz hazır bulundu

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, sorunların çözümü ve taleplerin yasal çerçevelerde karşılanması noktasında, toplantıdaki kurum müdürlerine konularında gerekli hassasiyeti göstererek, yardımcı olmalarını, diğer konularda da ilgili kurumlara yazı yazılarak, yapılan işlemlerin sonucundan vatandaşları bilgilendirmeleri talimatında bulundu.

Haber : Büşra GÜNAYDIN

                  02.12.2019

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku