KOCAELİ HABERLERİ:
Vali Aksoy,  bu güne kadar 704 vatandaşı dinledi

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, vatandaşların istek ve taleplerin devletin ilgili mercilerine doğrudan iletilmesi, sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla başlattığı ve her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği Halk Gününde vatandaşlarla bir araya geliyor.

Halk Gününde Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy,’un yanı sıra, Vali Yardımcısı Nihat Kaynar, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdür V. Hikmet Özsoy, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdür Yardımcısı Yeliz Ünsoy, Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Mürsel Durmaz, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Muhammed Açıkgöz hazır bulundu.

Valilik Makam toplantı salonunda gerçekleştirilen Halk Gününde; vatandaşların taleplerini birebir dinleyen Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy,, yapılan halk gününde sorunu  olan vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye gayret gösterdiklerini belirterek, vatandaşlar tarafından aktarılan sorun, sıkıntı, şikâyet ve talepleri yasal çerçevede en kısa sürede sonuçlandırılması için toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine gerekli hassasiyeti göstermelerini, yardımcı olunmasını ve diğer konularda da ilgili kurumlara yazı yazılması talimatında bulundu.


Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, 30 Ekim 2017 tarihinden itibaren başlattığı ve her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği Halk Gününde, bu güne kadar 704 vatandaşla bir araya gelerek, istek, talep ve sorunlarını dinledi.

Haber : Büşra GÜNAYDIN

                  11.11.2019

banner148
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku