KOCAELİ HABERLERİ:
Taşköprü'nün sorunları Köktürk'e anlatıldı

Kocaeli Ili Gebze Çayırova Darıca Dilovası Taşköprülüler Derneği önceki akşam Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Kandıra İzmit Derince Körfez Koordinatörü olan Abdullah Köktürk'ü konuk etti.

Gebze Güzeller mahallesinde bulunan dernek lokalinde akşamın ilerleyen saatlerinde başlayan ve devam eden toplantıda Kocaeli Ili Gebze Çayırova Darıca Dilovası Taşköprülüler Derneği Başkanı Ali Osman Kılcan dernek yöneticileri. Dernek Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri ve dernek üyeleri hazır bulundu.

Oldukça güzel bir ortamda ve verimli geçen toplantıda Dernek Başkanı Ali Osman Kılcan, bugün bir kısmı Gebze ve çoğu kısmı Derince ve Körfez ilçeleri sınırları içrisinde kalan Taşköprü bölgesinde vatandaiların karşılaştıkları çeşitli sotunları dile getirdi. 

Dernek yönetiminden Taşköprü bölgesinin çeşitli sorun ve taleplerini dinleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Kandıra İzmit Derince Körfez Koordinatörü olan Abdullah Köktürk de dernek yönetimine yaptıkmları başarılı dernek çalışmalarından ötürü teşekkür etti ve not olarak aldıpı talepleri takip etme sözü verdi. Toplantı güzel bir ortamda devam ederek son buldu. YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku