KOCAELİ HABERLERİ:
Modern şehir mobilyalarının sayısı arttırılıyor

Kendi bünyesinde modern şehir mobilyaları üreten Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ürettiği saksılı bankları vatandaşların hizmetine sunuyor. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından üretilen “Mutlu Şehir Kocaeli” sloganlı modern şehir mobilyalarının sayısını arttırılıyor.

BÜYÜKŞEHİR ATÖLYELERİNDE ÜRETİLDİ

“Mutlu Şehir Kocaeli” sloganıyla Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından üretilen modern şehir mobilyalarının sayısını arttırılıyor. Büyükşehir atölyelerinde üretilen modern şehir mobilyaları ile hem tasarruf sağlanıyor hem de cadde ve sosyal alanlar daha güzel bir çehreye kavuşuyor.

17 BANKA 65 AĞAÇ DİKİLDİ

Bu kapsamda Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından üretilen 17 bank Kocaeli Devlet Hastanesi, Kocaeli İmam Hatip Lisesi önü ve İzmit kent meydanına yerleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kendi üretimi olan banklara 40 Adet Carex, 8 Adet Smartgat mazı, 4 Adet Top mazı, 3 Adet sprial servi, 3 tane konik ladin, 3 tane ponpon ağaçı, 2 adet pitos porum ve 2 tane ters ardıç dikildi.

İL GENELİNE YAYILACAK

Şehrin birçok noktasını yeşil alanlar ile donatan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların bu alanlardan daha rahat bir şekilde istifade edebilmesi için modern şehir mobilyaları ile donatıyor. “Mutlu Şehir Kocaeli” sloganlı bank ve diğer modern şehir mobilyaları, şehrin belirlenen noktalarına konuluyor. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde üretilen modern şehir mobilyaları il genelinde vatandaşların hizmetine sunulmaya devam edilecek.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku