KOCAELİ HABERLERİ:
KSO, 12. Çizgi Üstünde Sektörel Performans Ödül Töreni Yapıldı

Kocaeli Sanayi Odası tarafından Marmara Bölgesinde faaliyet gösteren başarılı sanayi kuruluşlarının ödüllendirilmesi amacıyla bu yıl 12.’si düzenlenen Çizgi Üstünde Sektörel Performans Ödül Töreni, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Wellborn Otelde düzenlenen törene;Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yanısıra, Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu,  Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Akgün Altop, Anadolu Grubu Başkanı Tuncay Özilhan, Kibar Holding Ceosu Haluk Kayabaşı , ödül alacak firmalar ve çok sayıda sanayici işadamı katıldı.

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak  ve Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur’un yaptığı konuşmalarının ardından Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy konuşmada; “ Kocaeli Sanayi Odamızın düzenlemiş olduğu Sektörel Performans Ödül Töreninde sizlerle beraber olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Kocaeli’nin Türkiye ekonomisine olan katkılarını hepimiz biliyoruz. Kocaeli; Türkiye’de sanayinin kalbinin arttığı bir kent. Türkiye ekonomisine en fazla katkı veren illerin başında geliyor. Kocaeli; Türkiye’de tüketilen sanayideki enerjinin %9,28’ini kullanarak ilk sırada yer almaktadır. Kocaeli’de başta Valiliğimiz olmak üzere Büyükşehir Belediyemiz, üniversitelerimiz, odalarımız, bütün kurum ve kuruluşlarımızla koordinasyon içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün buraya katılan bütün iş insanlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Üretim, istihdam ve ülke ekonomisine katkı sundukları için teşekkür ediyorum. Yarışmaya katılan ve ödül almaya hak kazanan bütün kurum ve firmaları kutluyorum. Onların bu örnek başarıları diğer firmalarımıza da yeni bir ufuk açacaktır.” diyerek ödül alan firmaları tebrik etti.

Konuşmaların ardından Ferformans Değerlendirme Tanıtım filminin sunulmasından sonra ödül törenine geçildi.

Büyük Ödüller; Büyük Ölçekli Kuruluş kategorisinde; Mustafa Nevzat İlaç San. A.Ş., Kobi; Genmacs Otomasyon Mak. İth. İhr. San. Ve Tic. Ltd. Şti.,  Ağaç ve Kağıt Ürünleri Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Adel Kalemcilik Tic. Ve San. A.Ş.,  Kobi Sanayi Sektörü; Montel Mobilya Tekstil Deri Tur. San. ve Tic. A.Ş.,  Gıda Sanayi Sektörü Kobi; Sarıbaş Tarım ve Süt Ürünleri Ltd. Şti., Elektrik Elektronik ve Otomasyon Ürünleri Sektörü Kobi; Eso Endüstriyel  Elektronik A.Ş., Motorlu Taşıt Servis Sanayi Sektörü Kobi; Nazer Otomotiv Pazarlama San. Tic. A.Ş., Yazılım Ürünleri Sektörü Kobi; Bimser Çözüm Yazılım Tic. A.Ş., İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Nuh Çimento Sanayi A.Ş., İlaç Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Onko İlaç San. ve Tic. A.Ş., Havacılık ve Savunma Sanayi Kobi; Aycan Havacılık San. ve Ltd. Şti.,  Tekstil Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Metraco İth. İhr. ve Tic. A.Ş.,  Plastik ve Kauçuk Ürünleri Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Pimtaş Pilastik San. Tic. A.Ş., Kobi; İmren Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti., Makine Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Systemaıhsk Havalandırma Tic. San. A.Ş., Makine Sanayi Sektörü Kobi; ICM Makina ve Mühendislik  Ltd. Şti., Kimya Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş Hektaş Tic. A.Ş., Kimya Sanayi Sektörü Kobi; Malva Kozmetik Petr. Gıda Tur. İnş. İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti., Taşıt Araçları ve Yan Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Kordsa Teknik Tekstil A.Ş., Kobi; Üçel Kauçuk Taşıt Araçları Otomotiv Yedek Parça  San. Tic. A.Ş., Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Autoport Liman İşletmeleri A.Ş.,  Metal Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Demisaş Döküm Emaye Mamulleri San. A.Ş., Kobi;, Altaş Alüminyum İmalat San. ve Tic. A.Ş. Petrol ve Petrol Ürünleri Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş.’ye katılımcılar ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve protokol üyelerinin ödül alan firmalarla günün anısına toplu fotoğraf çekilmesinin ardından ödül töreni sona erdi.

Haber : Özlem ÇİMEN ESEN

06.12.2019

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku