KOCAELİ HABERLERİ:
KOGACE web sitesi yenilendi

KOGACE web sitesi, gazetecileri yeni yüzüyle karşılıyor

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti(KOGACE) bir süredir üzerinde çalıştığı https://kocaeligazetecilercemiyeti.org.tr/ resmi web sitesini yeniledi. İçeriğinde kurumsal bilgilerin, haberlerin, duyuruların, etkinliklerin ve daha birçok bilginin yer aldığı yeni web sitesini 1 ay süren çalışmalar sonucunda yayına sundu. Sosyal medya ile bağlantılı olan web sitesi ziyaretçilerine daha hızlı ve daha kolay ulaşım imkânı sağlayacak. Yeni tasarımıyla göz yormayan web sitesinde sadelik ön planda tutuldu. Yeni web sitesi, mobil cihazların yanı sıra, tabletlerde de kullanım kolaylığı sağlıyor.

EN GÜNCEL BİLGİYE ULAŞABİLECEKLER
Üyelerine yönelik verdiği sözleri yerine getirmeye devam eden KOGACE Başkanı Cemal Kaplan, konuyla ilgili açıklama yaptı. Kaplan, “Her biri bizim için ayrı değerli olan gazeteci meslektaşlarımıza daha etkili hizmet verebilme adına kurumsal web sitemizi yeniledik. Kongre sürecinden bu yana üyelerimizle her zaman iletişim halindeyiz. Aradığı bilgiye en hızlı ve kolay biçimde ulaşabilecekleri aynı sosyal medya hesaplarımız gibi güncel bir web sitesi hazırladık. Çalışmalar ve etkinlikler ile ilgili her zaman en güncel bilgiye ulaşabileceksiniz. Yeni web sitemiz hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku