KOCAELİ HABERLERİ:
Kocaeli'de korsan taşımacılığa geçit yok!

KOCAELİ (İGFA) - Korsan olarak taşımacılık yapan servis araçlarına göz açtırmayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi’ne bağlı denetim ekipleri, vatandaşların güvenli yolculuk yapması amacıyla Kocaeli genelinde korsan servis ve P plaka denetim uygulamalarına düzenli olarak devam ediyor. Bunun yanı sıra gelen ihbarları da değerlendiren ekipler, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleriyle de koordineli çalışıyor.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı denetim ekipleri ile Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir sınırlarında ağustos ayında 11 denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde P plakası olmayan, izinsiz olarak taşımacılık yapan, ilimize diğer illerden gelen ancak güzergâh izni almadan taşımacılık yapan, kapasitesinin üstünde taşımacılık yapan, güzergâhı dışında taşımacılık yapan, personel çalışma belgesi olmadan araç kullanan, taşıması gereken yolcu listesi dışında yolcu taşıyan 223 adet, P plakası olmayan araç ve tahditli (P plakalı) 427 araç olmak üzere toplamda 650 araç kontrol edildi.

banner148


İGFA
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku