KOCAELİ HABERLERİ:
   Kandıra yolları yaz sezonuna hazır   

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım ağını yeni projeler ile daha verimli hale getirirken yolların bakım ve onarımını da ihmal etmiyor. Bu kapsamda özellikle yaz döneminde tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği Kandıra’nın Kefken, Kerpe ve Kumcağız beldelerindeki yollar elden geçirildi. Araç sirkülasyonu, doğalgaz, su ve alt yapı gibi çalışmalardan dolayı bozulan yolların, bakım ve onarımları ile parke döşeme imalatları yapılarak yaz sezonuna hazır hale getirldi.

KEFKEN’DE YOLLARA 61 BİN METREKARE PARKE DÖŞENDİ   

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Kefken Mahalle merkezinde 40 bin, Mithatpaşa Mevkiinde 12 bin ve Kovanağzı Mevkiinde 9 bin metrekare olmak üzere toplamda 61 bin metrekare parke döşeme imalatı yapıldı. Ayrıca bu üç yerde 13 bin 600 metre bordür ve 9 bin 950 metre yağmur oluğu imalatları gerçekleştirildi.

KUMCAĞIZ VE KERPEDE YOL BAKIM VE ONARIMLAR YAPILDI

Kumcağız Mahallesi’ndeki çalışmalarda11 bin metrekare parke, 6 bin 200 metre Bordür ve 5 bin 900 metre yağmur oluğu yapıldı. Kerpe Mahallesinde 2 bin 600 metrekare parke, 950 metre bordür ve 700 metre yağmur oluğu imalatları gerçekleştirildi. Ayrıca Kandıra ilçesinin muhtelif köylerinde 22 km uzunluğunda V kanal imalatı gerçekleştirildi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku