KOCAELİ HABERLERİ:
KADEF Yardım Seferberliği Başlattı

                KADEF bünyesinde bulunan 10 dernek aracılığı ile ilçelerde dağıtımı gerçekleştirilmeye başlanan kumanya ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere dağıtımına başlandı.

                 Hedeflerinin 1000 koli dağıtmak olduğunu söyleyen KADEF Başkanı Ömer Yıldırım; kısa süre önce kurulmamıza rağmen bu gün dünyanın içinden geçtiği bu süreçte hemşerilerimiz ile Hayırseverler arasında köprü kurmayı başarıp bu zor günlerde dayanışma sergiledik, dedi.

                Başkan Ömer Yıldırım; Öncelikle Bu projeye maddi, manevi katkıda bulunan ve bizden desteklerini esirgemeyen dostlarımıza, hemşerilerimize teşekkür ederim. Covid-19 salgının ülkemizi etkisi altına aldığı günden itibaren kısa süre önce kurulan bir Federasyon olarak hızla organize olup en ön saflarda olmamızda desteklerini esirgemeyen Dernek Başkanı ve Yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ederim.

                KADEF Kocaeli’deki Ağrılılar başta olmak üzere ihtiyaç sahibi ailelere hayırseverlerin desteği ile yardımlarda bulunmaya devam edecek.

                Yıldırım; KADEF Yönetim Kurulu arkadaşlarımız ile birlikte oluşturduğumuz komisyonla sahada çalışmalarımızın meyvesini aldık. İş adamlarımıza ve dostlarımıza ulaşarak istişarelerde bulunduk. Öncelikle bu projeye maddi manevi katkılarını esirgemeyen hemşerilerimize ve dostlarımıza teşekkür ederim, dedi. İyilik bizim kültürümüzde, inancımızda ve yaşam tarzımızda var. Covid-19 virüsü yaşandığı ilk günden bu yana sorunların nasıl aşılabileceği ile ilgili, yaşadığımız kentin insanına ve hemşerilerimize projelerle katkı sağlamak amacıyla üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Çalışmaya da devam edeceğiniz, hiç kimsenin şüphesi ve endişesi olmasın. Ramazan Kumanyaları ve hediye çeklerini, KADEF’in bünyesinde bulunan Derneklerimize teslimatı yapılmıştır.

                   DERNEKLERİMİZ

1-Kocaeli Ağrılılar Derneği

2-Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği

3-Körfez Ağrılılar Derneği

4-Hereke Kışladüzü Ağrılılar Derneği

5-Dilovası Ağrılılar Derneği   

6-Dilovası Taşlıçaylılar Derneği

7-Dilovası Eleşkirtliler Derneği

8-Gebze Ağrılılar Derneği. 

9-Darıca Ağrılılar Derneği

10-Çayırova Ağrılılar Derneği

Başkan Yıldırım sözlerine şöyle devam etti:

-Kapınızı çalanı geri çevirmeyin… Derdini dinleyin, mutlaka ihtiyaçlarına cevap verin,   taleplere cevap verin ve güler yüzle yolcu edin. Gülen yüzünüzü hemşerilerimizden asla esirgemeyin. İnsanlar birbirlerine yardımdan el çektikleri gün insanlık yok olur, karşılıklı dayanışma olmazsa toplumlar olmaz, dedi. Ağrılılar Kocaeli’nde büyük bir ailedir. Eller çok olunca yükler hafifleşir. Projemiz devam etmektedir. Hayırsever iş adamlarımızın ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ulaştırmak üzere yapacakları yardımları bekliyoruz, ulaştırmaya da devam edeceğiz, diyerek sözlerini tamamladı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Aytül yücel 4 yıl önce

Banada yardim edermisiniz kirada duruyorum 4 tane çocuğum var faturalarım çok geldi koli yardımı istiyorum

Misafir Avatar
Murat 4 yıl önce

Selamun aleyküm ben ağrı Doğubeyazıt lıyım İstanbul dan buraya babam vefat ettikten sonra taşındık 4 aylık bebeğim var ve onun bezini alamıyorum işimize ara verildi mutfak giderimi yapamıyorum ev sahibi evden çıkardı şuan oturduğum ev eşimin akrabasının evi faturalarımı yatıramıyorum pazar giderimi yapamıyorum belediye kaymakamlığa bi çok yere başvuru yaptım ama doğru düzgün bir sonuç alamadım bana yardımcı olursanız sevinirim

Misafir Avatar
Netice Aydoğdu 4 yıl önce

Allah rızası için bende yardımlarınızı bekliyorum iki çocuğum var eşimle ayrıyız engelliyim çalışamıyorum Beylikbağı Mimarsinan mahallesi mimarsinan caddesi 22 sokak no 12 daire 3 Gebze 05399117475

Misafir Avatar
Fatma kabadayı 4 yıl önce

Ramazan yadımlarınızı bekleriz dualarımız sizinlen Allah hayrınızı kabuletsin amin amin adresimiz mustafa paşamahallesi nosu 159 daire 2 05372319909

Misafir Avatar
Bilgin 4 yıl önce

Bende yardim istiyorum 2aydir caydırmıyorum banada yardim etmemizi 05436687867 kiramı vermiyorum 900tl

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku