KOCAELİ HABERLERİ:
İtfaiyeye  yeni müfreze binası

Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatı tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, itfaiyenin olaylara daha kolay müdahale etmeleri için kentte yeni müfreze binaları inşa ediyor. Bu binalardan biri de Bağçeşme’de yapılıyor. Kaba inşaatı tamamlanan müfreze binasının ince işçiliğine başlanacak.

ÇATI İŞLERİNE BAŞLANDI

Bodrum, zemin ve bir kat şeklinde yapılan Bağçeşme İtfaiye Müfreze binası bölgedeki olaylara ilk müdahalede önemli bir rol alacak. Bağçeşme Müfreze Binası’nın tüm katlarının kaba inşaatı tamamlandı. Çatı işlerine başlanan binada galvaniz çatı dereleri yerleştirilecek. Ardından çatı panel montajına başlanacak.

İNCE İŞÇİLİK BAŞLAYACAK

Binan zemin ve birinci katında ise alçı sıva ve kara sıva işlemleri yapılacak. Bağçeşme İtfaiye Müfreze binasının bodrum katında şadırvan, mescit, mekanik ve elektrik tesisat odaları, çamaşır odası ve su deposu bulunacak.

 

4 ARAÇLIK GARAJ

418,10 metrekarelik zemin katta ise amir odası, haberleşme ve şoför odaları ile mutfak bulunacak. Bu katta dinlenme salonu, yemekhane, 210 metrekarelik 4 araç kapasiteli kapalı garaj da yer alacak. Birinci katta da 12 kişilik 3 adet yatakhane, spor salonu, eğitim salonu ve tuvaletler oluşturulacak. Bina girişinde güvenlik binası bulunacak. Yapının dış cephesinde traverten cephe kaplaması yapılacak. Bina çevresinde ise otopark oluşturulacak. Çevre düzenlemesinde asfalt kaplama kullanılacak.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku