KOCAELİ HABERLERİ:
İSU, e-Devlet üzerinde hizmet vermeye başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, ülkemizin e-Devlet kapısı olan www.turkiye.gov.tr adresinden abonelerine hizmet vermeye başladı. Kocaeli’de 2 milyona yaklaşan nüfusa ve 830 bin aboneye sağlıklı ve arıtılmış içmesuyu ile altyapı hizmeti veren İSU Genel Müdürlüğü, teknolojik yatırım ve yeniliklere önem veriyor. Ülkemizde teknoloji ve hizmet alanında birçok ilkleri uygulayan Kurum,  abonelerine çağdaş ve modern hizmetler sunmak için teknolojik çalışmalarını sürdürüyor.

“ABONELİK DEVİR” İŞLEMİ E-DEVLET ÜSTÜNDEN YAPILABİLİYOR

Kurumun www.isu.gov.tr internet sitesi üzerinde kurulan “Sanal Şube” ile yeni abonelik başvuru randevusu ile abonelik fesih ve kapatma işlemleri yapıyor. Abonelerine kolaylıklar sunmak için çalışmalarını yoğunlaştıran Kurum, sanal ortamda verilen hizmetlerine ülkemizin e-Devlet kapısı olan www.turkiye.gov.tr üzerinden de vermeye başladı. Uygulamaya başlayan hizmet ile birlikte aboneler, kuruma gitmeden e-Devlet üzerinden “Abonelik Devir” işlemi yapabiliyor. İşlemlerini yapan aboneler, bulunduğu ilçede veya İSU’nun 12 ilçede bulunan Şube Müdürlükleri personeli tarafından beyan ettikleri adreslere gidilerek sözleşmeleri imzalatılacak.

ŞUBEYE GİTMEDEN İŞLEM YAPILABİLİYOR

“e-Devlet” ve kurumun “Sanal Şubesi” ile birlikte aboneler, abonelik devir ve abonelik işlemlerinin yaklaşık yüzde 80’ini şubeye gitmeden yapabilir hale gelmiştir. İSU Genel Müdürlüğü, “Sanal Şube”den verilebilen abonelik hizmetlerinin artırılması ve vatandaşlara kolaylıklar konusunda çalışmalarına devam etmektedir. Şubeye gitmeden işlem yapılmasından dolayı küresel salgın olan koronavirüsünün yayılmasının önüne geçilmesi ve toplum sağlığının korunması yönünden büyük önem arz etmektedir.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku