KOCAELİ HABERLERİ:
İŞTE ÇAĞRI MERKEZLERİ NUMARALARI!  

Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi, asıl vazifesi olarak Kocaeli’de yaşayan vatandaşların belediye hizmetlerine hızlı bir şekilde erişebilmesi ve bilgi alabilmesi için görev yapıyor. Türkiye’de Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında 65 yaş üstü ve kronik hastalıkları bulunan vatandaşların sokağa çıkamamasından dolayı vatandaşların Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi 153’e olan taleplerinde artış oldu. Büyükşehir 153’e gelen taleplerin bir kısmı Büyükşehir Belediyesi’nin görev sahasında iken büyük kısmı ise görev sahası dışında kalıyor ve çağrı merkezinde yoğunluğa neden oluyor.

ASLİ HİZMETLERE CEVAP VERİLEMİYOR

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında evinden çıkamayan vatandaşlar, günlük ihtiyaçları için kamu kurumlarından yardım istiyor. Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi’nin Kocaeli’nin her ilçesinde yapılan tanıtımlar ile vatandaşlarca bilinmesi nedeniyle vatandaşların ilk yardım için aradığı yer Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi oluyor. Normal dönemlerde vatandaşların taleplerine kolayca yetişebilen Büyükşehir 153, Türkiye’nin ve Kocaeli’nin koronavirüs ile mücadele ettiği bu dönemde gelen hizmet dışı taleplerden dolayı yoğunluk yaşıyor. Vatandaşların Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet alanı dışındaki ihtiyaçları için 153’ü aramaları yerine farklı numaralardaki çağrı merkezlerine ulaşmaları hem 153 Çağrı Merkezi’nin yoğunluğunu azaltacak hem de vatandaşların istekleri daha hızlı cevap bulacak.

ÇAĞRI MERKEZLERİ NUMARALARI   

Türkiye’nin ve Kocaeli’nin virüs salgınına karşı verdiği bu mücadele döneminde vatandaşlarımız belediye hizmetleri haricinde aşağıdaki numaraları arayabilir;

·        Korona danışma hattı için 184,

·        65 Yaş üstü vatandaşların maaşlarının evine getirilmesi için 170,

·        65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmama kurallarını ihlal etmeleri halinde 112/155/156,

·        Haksız fiyat artışı ve stokçuluk şikâyetleri için 189,

·        Acil Yardım 112,

·        Alo İtfaiye 110,

·        Su Arıza 185,

·        Polis İmdat 155,

·        Jandarma 156,

·        Elektrik Arıza 186,

·        Doğalgaz Acil 187,

·        Telefon Arıza 121,

·        Evde sağlık hizmeti verilmesi gereken, yatağa bağlı hastaların Sağlık Bakanlığı’nın Evde Sağlık Hizmetleri için 444 38 33

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku