KOCAELİ HABERLERİ:
İlimtepe'de korkulacak bir durum yok

Hafriyat sahalarının düzenlenmesi ve işletilmesini gerçekleştiren Kent Konut, tecrübe ve deneyimi ile güven vermeye devam ediyor.

 

Hafriyat sahası düzenlenmesi konusunda yıllarca yaptığı işlerle ciddi bir tecrübe ve deneyim kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş., Kocaeli il sınırları içerisinde hafriyat sahalarının düzenlenmesi ve işletilmesini gerçekleştiriyor. Günlerdir kamuoyuna konu olan Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi İlim Tepe yolu üzerinde yer alan sahada oluşan çökmelerin bölge için büyük tehlike olduğu iddia ediliyor. Tecrübeli ve deneyimli Kent Konut ise bu çökmelerin dolgu alanı olması dolayısıyla normal bir durum olduğunu ve alanda çevreyi tehdit edecek herhangi bir kaymanın söz konusu olmadığını belirtti.

CİDDİ BİR TECRÜBE VE DENEYİM KAZANDI

Kocaeli il sınırları içerisinde hafriyat sahalarının düzenlenmesi ve işletilmesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından sağlanmaktadır. 2014 yılından beri bu faaliyeti yürüten şirket, Hafriyat sahası düzenlenmesi konusunda da ciddi bir tecrübe ve deneyim kazanmıştır. Yaptığı her işte insan öncelikli çalışan şirket, Hafriyat sahası düzenlenmesi faaliyetinde de bu prensipten ödün vermemektedir.

ÇEVREYİ TEHDİT EDECEK HERHANGİ BİR KAYMA YOK

Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi İlim Tepe yolu üzerinde yer alan saha da 2015 yılında işletmesini alan Kent Konut tarafından düzenleniyor. Bu alanda meydana gelen çökmeler alanın dolgu alanı olması dolayısıyla normal bir durum. Bu tür oturmaların alanda yapılan çalışmanın doğasında bulunuyor ve alanda çevreyi tehdit edecek herhangi bir kayma da söz konusu değil.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku