KOCAELİ HABERLERİ:
Hizmet-İş'ten Başkan Büyükakın'a ikramiye teşekkürü!

ERSOY; TAHİR BAŞKANIMIZ KOCAELİ İŞÇİSİNİN GÖNLÜNDE TAHT    KURDU

   Kocaeli Büyükşehir belediye başkanını ziyaret ederek işçiler adına teşekkür eden Ersoy; Sayın başkanımız 31 Mart yerel seçimlerinden  önce ,khk ile  belediye şirketinde çalışmaya başlayan 5100 işçiye kanuni bir zorunluluk olmamasına rağmen,vermiş olduğu 630tl zam sözünü  seçildiği an itibari ile uygulamış emeği ile geçinen işçileri sevindirmiştir. Büyükşehir yapılan bu uygulama İzmit Belediyesi dışında , diğer ilçe belediyelerde çalışan emekçiler içinde   uygulanmış  , başkanımız Kocaeli işçisinin gönlünde taht kurmuştur.

            Yine 2020 yılı kadrolu Büyükşehir ve İSU işçilerinin toplu iş sözleşmesinide 1300 arkadaşımıza % 16 zam vererek çalışanların emeğine, alınterine   verdiği değeri  bir kez daha göstermiş oldu. Bügün de ,kurban bayram öncesi 5100 belde AŞ çalışanı İçin iki ay sonra ödenmesi gereken ikramiye alacağımızdan bayram öncesi ödeme yaparak, çalışan arkadaşlarımızın çoluk çocuğu ile bayramı mutlu ve huzurlu geçirmelerini sağladığı İçin kendisine tüm üyelerimiz  adına teşekkür ediyorum.. dedi

                                                                        

 HİZMET İŞ SENDİKASI

                     KOCAELİ BASIN BİRİMİ 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Bir dost 4 yıl önce

Gebze Belediyesi de vermiş oluyo bu durumda Alla Alla !!!!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku