KOCAELİ HABERLERİ:
Büyükşehir'in dezenfekte çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor   

Sağlık Bakanlığı’nın Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele edilmesine yönelik ilk kararından bu yana Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, virüs salgınına karşı mücadele veriyor. Her gün yüzlerce yerde dezenfekte uygulaması yapılarak virüsün yayılması önleniyor. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, hafta sonu ve Pazartesi günü içerisinde 332 lokasyonda dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.  

ECZANELER, PARKLAR, HUZUREVLERİ DEZENFEKTE EDİLDİ

Çalışmalarını gece gündüz sürdüren ekipler, ilçelerde dezenfeksiyon çalışmalarına büyük bir özveriyle devam ediyor. Dezenfekte uygulamaları kamu kurumu, eczane, park, durak, huzurevleri ve diğer pek çok yerde yapılıyor. Son üç günde 226’sı gece ve 106’sı gündüz olmak üzere toplamda 332 yerde dezenfekte uygulama çalışması yapıldı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku