KOCAELİ HABERLERİ:
Büyükşehir'den maske ve sosyal mesafe denetimi

Vatandaşların huzuru ve güvenliği için aralıksız bir şekilde görev yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, Koronavirüs salgını kapsamında alınan önlemlerin uygulanmasına büyük önem veriyor. Bu kapsamda Darıca Sahil Parkı, Ormanya ve Sekapark gibi vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda, büyükşehir ekipleri maske ve sosyal mesafe denetimleri gerçekleştiriyor.

MASKE VE SOSYAL MESAFEYE DİKKAT

Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı, Doğal Yaşam Parkı Ormanya ve İzmit Sekapark gibi sosyal alanlar özellikle hafta sonu ve hafta içi mesai saatleri dışında vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Bu alanlarda denetimlerini sıkılaştıran Zabıta Daire Başkanlığı güvenlik personelleri, vatandaşların insan sağlığı için maske takmaları ve sosyal mesafeye dikkat etmeleri konusunda uyarıyor.

PANDEMİ DÖNEMİNDE YOĞUN MESAİ HARCANDI

Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelgeler kapsamında, pandemi kurallarına yönelik Kocaeli genelinde yoğun mesai harcadı. Ekipler, virüs salgınının başından bu yana sorumluluk alanları içerisindeki işyeri, AVM, park ve bahçelerde alınan önemlere uyulması konusunda birçok denetim gerçekleştirdi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku