KOCAELİ HABERLERİ:
Büyükşehir güvenlik personelinden örnek davranış

Vatandaşların huzuru, güvenliği, sağlığı ve kamu düzeni için görevini aralıksız sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Darıca ilçesinde örnek bir davranış sergiledi. Darıca Abdi İpekçi Mahallesi’nde ikamet eden Suriyeli Hend Hajsaeed ve küçük kızı, resmi işleri için gittiği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Hizmet Binası Çözüm Masası’nda içinde bir miktar para ve fatura bulunan cüzdanını düşürdü. Dikkati sonucu Çözüm Masası’nda cüzdanı bulan Büyükşehir Belediyesi Güvenlik Görevlisi Fatih Yavuz Aşıkoğlu, Zabıta ekipleriyle birlikte cüzdan içerisindeki faturada yazan adrese giderek, cüzdanı Hend Hanım’a teslim etti.

TAKDİR EDİLECEK DAVRANIŞ

Büyükşehir Belediyesi Gebze Hizmet Binası’nda güvenlik olarak görev yapan personel Fatih Yavuz Aşıkoğlu, 21 Şubat Cuma Çözüm Masası’nda yerde bir cüzdan olduğunu fark etti. Yerdeki cüzdanı eline alan Aşıkoğlu, çevredeki vatandaşlara cüzdanın sahibini sormasına rağmen cüzdan sahibini bulamadı. Aşıkoğlu’nun amirlerine ve Zabıta ekiplerine haber vermesi sonucunda cüzdanın içi açılarak sahibinin kimlik bilgilerine ulaşıldı.

SU FATURASINDAN CÜZDANIN SAHİBİ BULUNDU

Zabıta ekipleri tarafından açılan cüzdanın içerisinde Bin 240 TL para ve su faturası bulundu. Su faturasındaki adrese giden Büyükşehir Zabıta personelleri Mustafa Türkoğlu, Özgür Sarıyıldırım ve Güvenlik Görevlisi Fatih Yavuz Aşıkoğlu, yapılan bilgi sorgulaması sonucunda cüzdanı tutulan tutanak ile birlikte Hend Hanım’a teslim etti.

PERSONELLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Büyükşehir Zabıta ekiplerinin kendisini arayıp düşürdükleri cüzdanının bulunduğunu haber etmesine çok sevinen Hend Hanım ve kızı, cüzdanı teslim etmeye gelen Zabıta ekibini ve güvenlik görevlisini kapıda karşıladı. Hend Hanım ve kızı duyarlı davranışlarından ve cüzdanı evlerine kadar getirmelerinden dolayı Güvenlik Görevlisi Aşıkoğlu’na ve Zabıta ekiplerine teşekkür etti.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku