KOCAELİ HABERLERİ:
Büyükşehir bandosu halka konser verdi

 Virüs salgını nedeni ile tüm Türkiye’de olduğu gibi Kocaeli’de de Ramazan Bayramı’nda sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de evlerinde olan vatandaşlara moral olması için çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı, Derince ve Körfez ilçelerinde gerçekleştirdiği konserler ile vatandaşlara Ramazan Bayramı coşkusu yaşattı.

VATANDAŞLAR HEP BİR AĞIZDAN EŞLİK ETTİ

Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı, Derince ve Körfez ilçelerinde gittiği yerlerde eski ve yeni şarkılardan oluşan repertuarı ile vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlar bando takımının seslendirdiği eserlere hep bir ağızdan eşlik etti. Vatandaşlar balkonlarından, pencerelerinden şarkılara alkışlarla cevap vererek mutluluklarını ifade etti.

“BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR JEST OLDU”

Bando takımının evlerine kadar gelerek şarkılar söylemesinin kendileri için çok güzel bir sürpriz olduğunu ifade eden vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Bu sene Ramazan Bayramı’nın buruk geçtiğini hatırlatan bölge sakinleri, Büyükşehir Belediyesi’nin bu jesti ile bir nebze olsun bayramın coşkusunu yaşadıklarını belirtti.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku