KOCAELİ HABERLERİ:
Başkan Büyükakın, 'Yarıyıl tatilinizi iyi değerlendirin''

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 2019-2020 eğitim öğretim döneminin ilk yarısının sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Büyükakın, mesajında şunları söyledi; “Gerek çocuklarımız, gerek öğretmenlerimiz, gerekse velilerimiz yarı dönem süresince çok çalıştılar, yoruldular. Büyük bir özveriyle yetiştirilen öğrencilerimizi geleceğimizin teminatı olarak görüyor, yarınlarımızı emanet edeceğimiz nesillerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için çalışıyoruz. Evlatlarımızın derslerinde başarılı bir öğrenci olabilmeleri kadar iyi insan olabilmeleri, evrensel değerlere açık, millî ve manevi değerleri benimsemiş bireyler olarak yetişmelerini de son derece önemsiyoruz.

Çocuklarımıza karşı anlayışlı ve sabırlı olursak tümünü topluma kazandırabiliriz. Çünkü sabırlı olmak bütün kilitli kapıları açar. Bu konuda velilerimize ve öğretmenlerimize çok iş düşüyor. Bu iki haftalık arayı hem öğrencilerimiz, hem velilerimiz hem de öğretmenlerimizin çok iyi değerlendireceği kanaatindeyim. Bu zamanı bol bol kitap okuyarak geçirin. Tabi ki eğlenin, dinlenin ama her gün yarım saat de olsa kitap okuyun. Bahtınız, yolunuz açık olsun. Hepinizi tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum.”

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku