GÜNDEM:
Vali Aksoy: ' Üzüntümüz çok büyük!'

Vali Hüseyin Aksoy, Tüm Milli Eğitim Camiasına Baş Sağlığı Dileğinde Bulundu

Kocaeli Valisi  Hüseyin Aksoy, olaydan duyduğu üzüntüyü belirterek; “ Bugün saat 11:30 sıralarında Gebze Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcımız Necmettin Kuyucu makam odasında bir saldırı sonucu ağır yaralanmıştır. Hastaneye hemen intikal ettirilmiş ama yapılan bütün müdahalelere rağmen 13:15 sıralarında yaşamını kaybetmiştir. Öğretmenlerimiz geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı yetiştiren mesai arkadaşlarımızdır. Büyük bir özveri içerisinde bu çalışmalarını ortaya koyuyorlar. Onlara yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz ve asla hiçbir gerekçeyle izah edebileceğimiz bir durum olmadığını da burada ifade etmek istiyorum.  Bu bizi son derece üzmüştür. Öğretmenimize Allah’tan rahmet,  ailesine ve tüm eğitim camiasını da  başsağlığı dileklerinde bulundu.

 Açıklamaların ardından Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek, yaşamını yitiren Gebze Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Necmettin Kuyucu için dua etti.

KOCAELİ'DE EĞİTİME BİR GÜN ARA VERİLDİ

Öte yandan üzücü olay üzerine Kocaeli Valiliği tüm il genelindeki okullarnda eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada: " Uğradığı Saldırı Sonrası Yaşamını Kaybeden Gebze Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Necmettin Kuyucu'nun Cenazesi Nedeniyle 03 Nisan 2019 Tarihinde Gebze İlçemizde Eğitim ve Öğretime 1 Gün Ara Verilmiştir." denildi.

HABER: Büşra GÜNAYDIN (Kocaeli Valiliği Basın Yayın Bürosu)

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy bizzat hastaneye gelerek bilgi aldı ve hayatını kaybeden  Eğitimci Necmettin Kuyucu'nun aile yakınları ile eğitimcilere taziyelerini sundu.


 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku