GÜNDEM:
Vali Aksoy Gebzeli gaziyi ziyaret etti

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, 6 Eylül 2019 tarihinde Hakkari’de mayın patlaması sonucu yaralanan Gazimiz Uzman Piyade Çavuş Hasan Akgül’ü ziyaret etti.

Ziyarette Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’a Deniz Eğitim-Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan,  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü eşlik etti.

Gazimiz Uzman Piyade Çavuş Hasan Akgül ile bir süre sohbet eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, vatanımız uğruna canlarını hiç düşünmeden feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla andıklarını, her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanlarında olduklarını belirterek, acil şifalar diledi.

Gazimizin çocukları ile yakından ilgilenen Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, onlara çeşitli hediyeler verdi.

Gazimiz Uzman Piyade Çavuş Hasan Akgül ve ailesi ise, kendilerini yalnız bırakmayan Sayın Valimize teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirttiler.

HABER: Özlem Çimen Esen

                   19.11.2019

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku