GÜNDEM:
Vali Aksoy'dan Bayram Mesajı

KURBAN BAYRAMI MESAJI

            Saygıdeğer Kocaeliler;

            Özünde sevgi ve saygının, milli birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en yüce manasını bulduğu kutsal bir bayramı daha siz değerli Kocaelilerle birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyorum.

            Toplumları birleştiren, gerçek manada huzur, barış ve güven ortamını sağlayan unsur, milli birlik anlayışı içerisinde yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamaktadır. Güçlü olmanın en önemli şartı ise milletçe ortak hedefler doğrultusunda birleşebilmektir.

            Bizim toplumumuzu da ayakta tutan en önemli dinamiklerden birisi de hiç kuşkusuz milli ve manevi zenginliklerimiz, değerlerimiz, gelenek ve göreneklerimizdir.

            Bu sayede milletimiz, iyi günde de, kötü günde de birlik olabilme, kenetlenebilme, tek yürek, tek yumruk gibi hareket edebilme kabiliyeti sayesinde binlerce yıldır ayakta kalmayı başarmıştır.

            İşte bu zenginliğimizden ve değerlerimizden taviz vermeden geçireceğimiz her anın, aslında geleceğe doğru attığımız en önemli ve en sağlam adımları oluşturacağının mutlaka bilincinde olmalıyız. Bu bilinçle, geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımızın eğitimlerinin de bu istikamette olmasına özen göstermeli, onları milli ve manevi değerlerimizle teçhiz etmeliyiz.

            İnanıyorum ki, milletçe birlik ve beraberlik içinde idrak ettiğimiz bu özel günler milletimizin yüreğine ferahlık ve huzur verecek, toplumsal dayanışmamızı derinleştirecek ve kardeşlik ruhumuzu güçlendirecektir.

            Bu duygu ve düşüncelerle; Kurban Bayramı’nın, dargınlık ve kırgınlıkların unutulmasına, toplumsal birlikteliğimizin pekişmesine, saygı ve hoşgörünün daha da gelişmesine vesile olmasını temenni ediyor, başta şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve onların aileleri olmak üzere yüce milletimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bayram coşkusunun ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

           

                                                                                   Hüseyin AKSOY

                                                                             KOCAELİ VALİSİ

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku