GÜNDEM:
Vali Aksoy, 10 Ocak İdareciler Günü'nü kutladı

          "Ülkemizin gelişmesi ve kalkınması, milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden üstün bir vazife bilinciyle hizmet eden mesai arkadaşlarımın 10 Ocak İdareciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

          İdareciler Günü, meslek camiasında bir nevi dayanışma, hatırlama, varsa sorunların dile getirilmesi, meslek misyonunun diri tutulması açısından özel ve anlamlı bir gündür. Bu günün atfedildiği idareciler, hayatlarını işlerine adamışlar ve memleketin her köşesinde kendilerine tevdi edilen görevleri en iyi şekilde yapmanın gayreti ve çabası içerisindedirler.

İl ve ilçelerimizde, devleti ve hükümeti temsil etme şeref ve onuruna sahip olan Mülki İdare Amirlerimiz, kendilerine verilen bu büyük sorumluluğun bilinciyle çalıştıkları yerlerde kamu hizmetlerinin daha etkin, verimli, adil, şeffaf ve vatandaş memnuniyetini dikkate alan bir anlayışla sunulmasında önemli çalışmalar yapmakta ve bu hizmet yolculuğunu başarı ile yerine getirmektedirler. 

          Vatandaşımızın mutluluğu ve refahı için hizmet eden toplumsal önder konumunda olan Mülki İdare Amirlerimiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemizin ve milletimizin aydınlık yarınlara taşınmasında, güçlü Türkiye hedeflerine ulaşmasında en önemli vazifeleri üstlenmeye ve görevlerini hakkıyla yerine getirmeye devam edeceklerine yürekten inanıyor, tüm idarecilerimize bu zorlu görevlerinde kolaylıklar diliyorum.

          Bu duygu ve düşüncelerle,  mensubu olmaktan gurur duyduğum ve bu özverili mesleği fedakarca yürüten tüm meslektaşların 10 Ocak İdareciler Günü’nü kutluyor,  ebediyete intikal etmiş tüm idarecilerimize Allah’tan rahmet diliyor, bütün mesai arkadaşlarıma aileleriyle birlikte huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir meslek hayatı temenni ediyor,  selam ve sevgilerimi sunuyorum."

Hüseyin AKSOY

                                                                             KOCAELİ VALİSİ

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku