GÜNDEM:
Ulu Önder Atatürk Gebze'de törenlerle anıldı

Gebze'de 10 Kasım 2019, Ulu Önder Atatürk'ün ölümünün 81. Yılı Anma törenleri  Gebze Kent Meydanı Belediye Hizmet Binası Önü'nde saat 08:50de başladı. Buradaki çelenk sunma törenine Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Garnizon Komutanı Binbaşı Ramazan Uydaş, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, GTÜ Rektörü Prof Dr. Muhammed Hasan Aslan, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, sivil ve askeri erkan, siyasi partilerin temsilcileri, muhtarlar, STK Temsilcileri, 10 okuldan öğrenci grupları hazır bulundu.Tam saat 09:05 geçe sirenler eşliğinde  Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına Saygı duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşımız söylendi ve buradaki tören son buldu.

Çelenk sunma törenine Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Garnizon Komutanı Binbaşı Ramazan Uydaş, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, GTÜ Rektörü Prof Dr. Muhammed Hasan Aslan, sivil ve askeri erkan, muhtarlar, STK Temsilcileri, 10 okuldan öğrenci grupları hazır bulundu.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, çelenk sundu saygı duruşunda bulundu.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz çelenk sundu saygı duruşunda bulundu.

Gebze Kent Meydanı Kültür Merkezi'nde anma töreni

Çelenk sunma törenmini ardından, Gebze'de 10 Kasım 2019, Ulu Önder Atatürk'ün ölümünün 81. Yılı Anma törenleri Gebze Kent Meydanı Kültür Merkezi'nde devam etti.

Saat 10:00'da başlayan anma töreni Gebze Garnizon Komutanı Binbaşı Ramazan Uydaş, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile diğer hazirunun  tören alanına gelişlerinden sonra, törenin başlaması ile Saygı duruşu ve İstiklal Marşımız söylendi. Tören programı sunuculuğunu  Gebze Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi Felsefe öğretmeni Nazlı Çapık yaptı.Tören yöneticiliğini de Gebze Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Ali Temizel tarafından gerçekleştirildi..Günün anlam ve önemini belirten konuşma Gebze Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi Tarih öğretmeni Yunus Aktaş tarafından yapıldı. Program akışı daha sonra sırası ile Atatürk 138 Yaşında isimli tiyatro oyunu, Atatürk’ün Sevdiği Türkülerin Sunumu ile devam ederken tören Atatürk Haftası münasebetiyle düzenlenen yarışmaların ödül töreni ve dereceye giren öğrencilere ödüllerinin protokol tarafından verilmesi ile son buldu. 

(Fotoğraflar: Erol SELAMET- Gebze Belediyesi Basın-Yayın Bürosu)

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku