GÜNDEM:
TÜBİTAK'ta Mercan'a Can kampanyası

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Malzeme Enstitüsü çalışanı Ata Can Çorakçı’nın SMA hastası olan kızı Mercan’ın 2.4 milyon ABD Doları tutarındaki tedavisi için kampanya başlatıldı. Tez Koop-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Engin Şimşek kampanyaya yönelik duyurusunda şu görüşlere yer verdi:

GEN TEDAVİSİ ALMALI

“TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Malzeme Enstitüsü çalışanı Ata Can Çorakçı’nın Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip 1 hastası olan 7 aylık kızı Mercan’ın sağlıklı ve engelsiz bir yaşantısının olabilmesi için Zolgensma isimli gen tedavisini alması gerekiyor ve ailesi tarafından kampanya başlatıldı. ‘Mercan’a can’ adı ile başlatılan yardım kampanyasının büyümesi için Mercan bebeğin maddi ve manevi desteğe ihtiyacı var. Toplanacak olan meblağ çok büyük görünmesine rağmen (2 milyon 400 bin ABD Doları) bunu sosyal medyada geniş kesimlere ulaşarak kısa sürede başaran ve tedavi alan aileler olmuştur.

TÜBİTAK ailesi olarak çalışma arkadaşımıza gerekli desteği sağlamak için aşağıda belirtilen hesap numaralarına bağış yapabilir ya da sosyal medya hesaplarını takip ve paylaşımla güçlendirerek duyurmamıza yardım edebilirsiniz. Bir anne ve babanın bebeklerini sağlığına kavuşmuş bir şekilde kucağına almak için çıktıkları bu yolculuğa duyarlılığınız ve desteğiniz için üyemiz ve ailesi adına teşekkür ederiz.”

İBAN İLE BAĞIŞ

TL hesabı: Ata Can Çorakçı

İş Bankası 1299 – İstanbul Şubesi

TR22 0006 4000 0011 2990 6520 09

USD Hesabı

Ata Can Çorakçı

İş Bankası 1299 – İstanbul Şubesi

TR54 0006 4000 0021 2990 7973 16

KREDİ KARTI İLE BAĞIŞ

https://www.gofundme.com/f/mercan-a-acan

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

İnstagram: mercan_a_can

Twitter: mercan_a_can

Facebook: Mercan Çorakçı

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku