GÜNDEM:
Tarhan; 'Bayramlar, sevgi ve kardeşlik, birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma günleridir!'

 "Bayramlar, sevgi ve kardeşlik bağlarımızı güçlendiren birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma günleridir. Bu yıl her zamankinden farklı olarak ortak sofralarda buluştuğumuz bir Ramazan ayı geçiremedik. Ramazan Bayramına eriştiğimiz bu günlerde de salgın hastalık nedeniyle fiziki olarak birbirimizden uzak olacağız.

Ancak içinde bulunduğumuz şartlar nedeniyle bayram ruhunu yaşatmak, birlik içinde olabilmek her zamankinden daha önemlidir.  Bu nedenle mesafelerin bizleri etkilemeyeceği, dayanışmayı, paylaşmayı unutmayacağımız bir bayram geçirmemizi temenni ediyorum.

Adaletin kişilere göre şekillenmediği, toplumun tamamına eşit yaklaşabildiği, açlık ve yoksulluğun sona erdiği, çocuklarımızın gençlerimizin gelecek kaygısı yaşamadığı, barışın egemen olduğu daha nice bayramlara sağlıkla ulaşmak dileğiyle başta Kocaeli olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor, saygılarımı sunuyorum."

Tahsin TARHAN

CHP Kocaeli Milletvekili

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku