GÜNDEM:
Şekerpınar TEM ve bağlantı yollarında derin sessizlik ve sakinlik...

Ramazan Bayramı'nın üçüncü ve son günü olan bugün bölgemizde sadece yaşam alanları değil, otoyollar ve bağlantı yolları da çok sakin ve sessizdi. Şekerpınar bölgesinde bugün sizler için bölgeyi gezdik... Otoyollar ve bağlantı yollarında derin sessizlik ve sakinlik vardı. Şekerpınarlılar evlerinde bayramın üçüncü günü büyük bir sakinlik, huzur ve sessizlik içinde geçirirken, ekmek arabaları da vatandaşlara sıcak ve taze ekmek taşıdılar.

Şekerpınarlılar evlerinde bugün de bayramın üçüncü gününü sakin bir şekilde geçirdiler.

OTOYOLLARDA ARAÇ YOK KADAR AZDI

Bölgemizden geçen TEM Otoyolu ve otoyola bölgemizden ( Çayırova Bağlantı) bağlanan yol güzergahları da bugün oldukça tenhaydı hatta uzun zaman hiç araç geçmediği saatler yaşadı güzergah... Bağlantı yollarında da otoyolda olduğu gibi geçen araç sayıları çok azdı ve sadece ambulans, kargo, ilaç ve gıda temin eden araçların geçiş yaptıkları görüldü. YILMAZ IŞIK-ŞEKERPINAR 

Bölgemizden geçen TEM Otoyolu ve otoyola bölgemizden ( Çayırova Bağlantı) bağlanan yol güzergahları da bugün oldukça tenha hatta uzun süre hiç araç geçmediği zamanlar oldu..

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku