GÜNDEM:
Şehidimiz Son Yolculuğuna Uğurlandı

İbrikdere Mahallesi Atalar Camiinde düzenlenen cenaze törenine; Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir,  Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu,  Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır, Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Deniz Hava Üs Komutanı Tuğamiral Alper Yeniel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Cumhuriyet Başsavcıvekili Erdal Yücel, İlçe Kaymakamları, İl  Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, İstanbul Jandarma Komutanı Korgeneral Nuh Köroğlu,  İlç Belediye Başkanları, siyasi parti temsilcileri,  askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve Şehidimiz Jandarma Astsubay Fatih Karagöz’ün özgeçmişinin okunmasından sonra İkindi namazına müteakiben İl Müftüsü Sinan Cihan’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından tören mangası eşliğinde top arabasına taşınan şehidimizin naaşı tekbir ve dualarla İbrikdere Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Haber : Özlem ÇİMEN ESEN

06.02.2020

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku