GÜNDEM:
SEDAŞ 23 Nisan'da Çocukları Unutmadı

SEDAŞ İnsan Kaynakları Departmanı çalışanları tarafından 23 Nisan öncesinde yapılan planlama ile şirket merkezi ve 4 il hizmet binasında, ayrıca  33 Elektrik İşletme Bakım Birimi ve 22 Müşteri Hizmetleri Merkezinde  çalışanlara bizzat işyerlerinde çocuklar için dağıtılan 23 Nisan hediyeleri, öncelikle çalışanları ve hediyeleri alan çocukları sevindirdi ve çok mutlu etti.

SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr.Necmi Odyakmaz, çocukların gelişimine ve eğlenmesine küçük bir katkı sağlamak için çocukları  23 Nisan’da sevindirmek istediklerini belirterek; “SEDAŞ olarak, çocuklarımızın geleceğimiz olduğunu düşünüyoruz. Onların mutluluğu ve gelişimi için küçükte olsa bir katkı sağlamak istedik ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği bu güzel bayramda, geleceğimiz olan çocuklarımızın bayramlarını mutluluk ve sevinçle kutlamalarına  katkı sağlamaya çalıştık. 1700 çalışanımız ile elektrik dağıtım hizmeti veren SEDAŞ olarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın mutluluğundan bizler de sevinç duyuyoruz. Tüm çocuklarımızın her zaman  sağlık,  mutluluk, başarılarla dolu günler geçirmelerini  diliyoruz” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku