GÜNDEM:
Sarıkamış Platformu Gebze'de toplandı

Kısa süre önce kurulan Sarıkamış Platformu 5.inci ve Kasım Ayı olağan toplantısını  bugün Gebze'de Hüseyin Öztürk'ün evsahiplğinde gerçekleştiriyor. Sanatçı Recep Ergül başkanlığındaki Sarıkamış Platformu kinci kapsamlı toplantısını  şu sıralarda Gebze TÜSSİDE Tesislerinde icra ediyor. İlk toplantı geçtiğimiz günlerde Pendik Green Park'da yapılmıştı. Toplantıya platform üyeleri ile yurt geneli ile yurt dışından aklaşık 104  Platform üyesi yer aldı.

Toplantı saat 10:30'da Saygı Duruşu ve İstiklalMarşı ile başladı. Akabinde Sarıkamış Platformunu tanıtan slayt ile Sarıkamış Deniz Şehitlerini anlatan slayt gösterimi yapıldı. İlk konuşmayı Platform Başkanı Revep Ergül yaptı.

 SARIKAMIŞ PLATFORMU HER ŞEYİN ÜZERİNDE

Platform Başkanı Revep Ergül yaptığı konuşmada "Geçtiğimiz aylarda kuruluş aşamasını tamamlayan Sarıkamış Platformu zaman içerisinde tam anlamı ile umut oldu, Sarıkamış ile ilgili tüm problemlerin çözümünde hemşereilerimiz bizden öneri bekliyor, ancak bilinmesi lazım ki biz bir Kültür platformuyuz, Sarıkamış platformunda siyaset yapılmaz, kimsenin etnik ırkına ve siyasi görüşüne bakılmaz, bütün amacımız Platform aracışığı ile Sarıkamış'ı, Türkiye'ye dünyaya tanıtabilmektir" diye konuştu.

Toplantıya Muğla'dan katılan  Öğretim üyesi Sarıkamış Platformu onur kurulu üyesi değerli tarihçimiz Prof.Dr.Tuncay Öğün toplantıya katılanlar için  "100 Soruda Sarıkamış Harekatı" isimli eserini imzaladı.

Platformun toplantısına katılanların çeşitli konulardaki görüşlerini açıklamalaından sonra saat 11.30'da mola verildi, Mola sonrası Platforma yeni katılan misafirler tek tek tanıtıdı.

 Sarıkamış Platformu tarafından başta Hüseyin Öztürk olmak üzere 2 kişiye daha plaket takdim edildi, Toplantının üyelere açık olan kısmı tamamlandıktan sonra Yönetim kurulu kendi arasında toplantıya devam ederken Gebze dışından gelen misafirlerde toplantının yapıldığı TÜSSİDE tesislerinden ayrıldı..HABER: YILMAZ IŞIK

Programda  başta Hüseyin Öztürk olmak üzere emeği geçenlere plaket sunumu yapıldı.

--------------------------------------

------------------

Platform Yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Platform Yönetim Kurulu Üyeleri ile yeni katılan isimler şöyle: 

İstişare Kurulu

Onur Kurulu:

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku