GÜNDEM:
Şahinler: 'Şiddetle kınıyorum!'


"Dünyada ve ülkemizde insanın canına kast etmek kabul edilemez ve (ölümle ve hastalıkla ferah alınmaz )diye bir sözümüz vardır. ‘’O bölgede ne işin vardı adama yumruk attıracak kadar ne yaptın diyen ‘’ devlet bahçeli içindeki kin ve nefreti , insanlara verdiği değeri ikrar etmiştir.Böyle zihniyetlerin yıllarca Ülke yönetiminde yer alıp kitleler üzerinde söylemleri ile etki altına aldığını düşündüğünüzde işin vehameti gün yüzüne çıkmaktadır .Devletin yönetiminde etkin olan yöneticiler siyasi parti lider ve yöneticileri ,bakanlar ,siyasi hırslarını bırakmak mecburiyetindedirler.Aksi takdirde insanları ötekileştiren ,guruplaştıran söylemler ülkeyi kaos ortamına sokup vahim olayların müsebbibi konumuna getirir..Seçim sürecinde Bu ülkenin vatandaşlarına ZİLLET , İLLET yakıştırmaları ve sıfatlarının insanlara ‘’ya tarafsın yada bertarafsın ‘’ fikrini benimseten söylemlerin tezahürü maalesef bugün sokaklarda fiili şiddete dönüşmüştür.Dün ‘’kızgın demiri soğutmak zamanıdır ‘’Diyen sayın Cumhurbaşkanına; Bahçeli yaptığı beyanatla söyleminin hükümsüz olduğunu ateşe körükle giderek açık bir şekilde ifade etmiştir…
Bilinmesi ve İdrak edilmesi gerekir ki artık seçimler bitmiş..şimdi ülkenin huzura ve güvenliğe ihtiyacı vardır..Ülkenin gerçek sorunlarının başta ekonomi olmak üzere Böyle olaylar ile maskelenmesi ,gündem değişikliği ,gerçekleri değiştirmeyecektir.. yaşanan bu vahim olay hangi siyasi parti liderinin başına gelirse gelse kabul edilemez,edilmemelidir.
Buradan Başta Sayın Kılıçtaroğluna ve CHP camiasına geçmiş olsun dileklerimi sunuyor.Bu menfur saldırıyı yapan ve yaptıranları şiddetle kınıyor ve Adaletin bir an önce tecelli etmesini bekliyorum.
Halil İbrahim ŞAHİNLER"

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku