GÜNDEM:
Pharmactive'den sağlık çalışanları için özel üretim, örnek destek...

Pharmactive İlaç, Koronavirüsten kaynaklanan Kovid-19 salgınına karşı toplumsal dayanışmayı arttırmak ve sağlık çalışanlarına destek vermek amacıyla bir dizi karar alarak uygulamaya başladı.

ACİL İHTİYAÇ PAKETİ

Pharmactive, içinde maske, eldiven, koruyucu gözlük, el antiseptiği ve koruyucu önlük bulunan 1.500 adet “Acil İhtiyaç Paketi”ni, herhangi bir talep beklemeden ve koşulsuz destek olarak Aile Sağlığı Merkezleri ve hastanelere gönderdi.

Bu adımın ardından Pharmactive, kendi fabrikasında Dünya Sağlık Örgütü’nün belirlediği standartlarda üreteceği el antiseptiklerini de koşulsuz destek olarak sağlık çalışanlarının kullanımına sunacak. Yasal prosedürlerin tamamlanmasının ardından Pharmactive, sağlık çalışanları için üreteceği 55 bin adet birer litre ve 100 bin adet 60 ml el antiseptiğini yurt genelindeki hastane ve çeşitli sağlık merkezlerine ulaştıracak.

ÖNCELİĞİMİZ SAĞLIK ÇALIŞANLARI

Pharmactive Yurtiçi Pazarlar ve Uluslararası Pazarlar Genel Müdürü Dr. Yalçın Yaşin, sağlık çalışanlarının çok ciddi ve önemli bir süreçte, canları pahasına en ön safta çalıştıklarına dikkat çekerek, Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere tüm ilgililerin sürecin en sağlıklı şekilde yürütülmesi için büyük çaba gösterdiklerini belirtti. Yaşin, Pharmactive olarak da bu çabalara koşulsuz destek ve katkıda bulunmak istediklerini belirtti. 

Pharmactive çalışanları, ellerindeki mesajlarla sağlık çalışanlarına teşekkür etti, ‘EVDA KAL’ mesajı verdi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku