GÜNDEM:
Metro inşaatı Bayram'ın yakın takibinde

İstanbul ve Kocaeli arasında 1 milyon insanı trafik stresinden kurtaracak olan ve yatırım tutarı 5 milyar lirayı bulan Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nda çalışmalar sürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, metro inşaatındaki çalışmaları inceledi.

5 MİLYAR LİRALIK YATIRIM

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 milyar liralık yatırım tutarıyla hayata geçirilen Kocaeli Metrosunda çalışmalar devam ediyor. Metro hattının ilk ayağını oluşturan Gebze OSB-Darıca Sahil Hattı'nın temeli törenle atılmıştı. Sanayi kuruluşlarının en yoğun olduğu Gebze ve Darıca arasında yapılacak metro hattında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Metro hattı çalışmalarının yapıldığı alanı ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, çalışmaları yerinde inceledi. Gebze Kent Meydanı İstasyonu, Adliye İstasyonu ve Mutlu Kent İstasyonu’nda şantiye alanlarını gezen Bayram, çalışmaları hakkında şantiye sorumlularından bilgi aldı.

METRO KOCAELİ İÇİN İHTİYAÇ

Metro’nun Kocaeli için bir ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram; “Gebze OSB-Darıca Sahil Metrosu ilk etapta 15,6 kilometre uzunluğunda olacak. İstanbul metrosuyla entegre olacak. Bu sayede günde yaklaşık 1 milyon vatandaşımızı trafik derdinden kurtaracağız” dedi. 

KOCAELİ ULAŞIMDA NEFES ALACAK

Genel Sekreter Bayram; “Metro inşaatı kazısında ekipler yaklaşık 8 metre derinliğe inmiş. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. 3 ayrı durakta ekipler hızlı bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Metro bittiğinde Kocaeli ulaşımda hem konfor anlamında hem de rahatlık anlamında önemli bir adım atılmış olacak” ifadesini kullandı.

banner148
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku