GÜNDEM:
Memur Paketi Önerisi 

Kamuda vekil ebe, vekil hemşire, vekil imam gibi daha bir çok meslek dalında çalışan insanların çözüm beklediğini belirten Kahveci, “Kamuda vekil ebe, vekil hemşire, vekil imam, fahri din görevlileri, üniversiteli işçiler, kamu dışı aile sağlığı elemanları ve birçok istihdam türü var. Bu insanlar bu masadan bir çözüm bekliyor. Beklentilere cevap verilmelidir. Kamuda bayram ikramiyesi almayan tek kesim kamu çalışanları kaldı. Emeklilerimize verilmesi bizleri memnun etmiştir ama kamu çalışanlarının da bu talebi göz ardı edilmesin. Şimdi yapılacak bir düzenleme ile bu kamuda bayram ikramiyesi almayan tek kesim olan memurlara bu bayram öncesinde bir müjde verilebilirdi ama bu yapılmadı. Temennimiz önümüzdeki süreçte bayram ikramiyesinin memurlara da verilmesidir” dedi.
Kahveci, şunları söyledi, “Türkiye Kamu-Sen olarak bu konuların detaylandırılması ve karara bağlanması için toplu sözleşme takvimi yeniden düzenlenmeli, gerekirse bayramın hemen ardından 17 Ağustos Cumartesi, 18 Ağustos Pazar günü de dahil olmak üzere gece gündüz çalışarak somut adımlar atılmalıdır. Biz konfederasyon olarak bu konuda üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için hazırız. Bu masadan olumlu sonuçlar çıkması için her türlü gayreti göstereceğiz” (BSHA)

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku