GÜNDEM:
MARİMDER Geniş Katılımlı Toplanacak!

Marmara Bölgesi'nin yakın gelecekte en  büyük STK'lardan birisi olmaya aday olan kısa adı MARİMDER olan, Marmara Bölgesi'nde  11 İl ve 250 ilçede temsilcileri ve üyeleri bulunan  Marmara Sanayici ve İş Adamları ve Müteahitleri Derneği, bu haftasonu İstanbul'da geniş kapsamlı  istişare ve tanışma toplantısına hazırlanıyor.

Genel başkanlığını bölgemizin tanınan eski kıdemli siyasetçilerinden ve işadamlarından  Mehmet Zeki Gedikoğlu'nun yaptığı MARİMDER, 8 Aralık 2019, Pazar günü İstanbul Tuzla, Tuzla Medical Termal Tesislerinde toplanacak.

10:00-16:00 saatleri arasındaki toplantıya MARİMDER üyelerinin yanı sıra misafir konuklar olarak: 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M.Hasan Aslan, Cumhurbaşkanlığı Loj

Profram saat 10:00'da kahvaltı ile başlayacak, daha sonra 12:00-13:00 arası Üyelerin tanışmaları ve sertifikalarının verilişi takip edecek, akabinde 13:00-14:00 arası sunumlar yapılacak.

MARİMDER Genel Başkanı, her geçen gün derneklerine ilginin ve alakanın daha da arttığını ifade ederek yakın gelecekte üye sayı hedeflerinin 20 bin üye olarak hedeflediklerini belirtti ve gösterilen ilgi ve teveccühten ötürü üyeleriine  teşekkür etti. YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku