GÜNDEM:
Korkmaz: ' Gazetecilerin çalışma şartları iyileştirilmeli!'

“Demokrasinin temel taşlarından olan “Basın Özgürlüğü”, şeffaf yönetim ilkesinin de yapı taşlarındandır. Yazılı, işitsel ve görsel kanallar aracılığı ile yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olunması, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturulması gibi birçok önemli görev ve sorumlulukları üstlenmektedir. Bu önemli misyonu gerçekleştirmek için zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin, her zaman ve her yerde büyük bir özveri ile çalışan siz değerli basın çalışanlarımızı tebrik ederiz.

Gazetecilik, günümüzün en dinamik mesleklerinden biri olmakla birlikte insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok önemli bir görevi de yerine getirmektedir. Bu görevlerin yerine getirilmesinde, gazetecilerin çalışma şartlarının iyileştirilmesi, basın özgürlüğünü kısıtlayan engellerin ortadan kaldırılması ve basın çalışanlarının haklarının standartlara kavuşturulması, sadece medyamıza değil demokrasimize de güç katacaktır.

‘Özgür basının olmadığı ve eleştiri hakkının kullanılmadığı ortamlarda, kamuoyunun demokratik hak ve görevlerini yerine getirmesi söz konusu olamaz. Bu nedenle basına büyük görevler düşmektedir.

Gazetecilere ekonomik ve sosyal imkânlar sağlayan, 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe giren 212 sayılı Yasa’nın kabulü nedeniyle ilan edilen Çalışan Gazeteciler Günü’nde, medyamızın tüm çalışanlarına içten sevgi ve selamlarımı sunuyoruz.’

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku