GÜNDEM:
Körfez'i en iyi onlar bildi

Körfez Belediyesi, tarafından başlatılan ‘Körfez Bunu Biliyorum’ yarışmasında sorulara doğru cevap veren 6 kişiye hediyelerini Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran takdim etti

Körfez Belediyesi tarafından başlatılan ve Google Play ile App Store üzerinden indirilen Körfez Bunu Biliyorum uygulaması ile Körfezliler hem ilçedeki projeler hakkında bilgilendiriyor hem de sorulara doğru cevap vererek hediyeler kazanıyor. Uygulamanın hayata geçtiği günden itibaren 5 bin kişinin uygulamayı indirerek katıldığı yarışmada derece elde edenler, ödüllerine kavuştu.

ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

Sarnıç Han’dan İlimtepe Kültür Merkezi’ne, Her Bahçeye Kiraz Projesi’nden sosyal belediyecilik örneklerine kadar birçok proje ile iligli sorulara doğru cevap veren; Sena Yalçın, Ece Tanyeri, Kadir Yeniaras, Göksel Balay, Semih Gün ve Ahmet Sezgin’e ödüllerini Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran takdim etti.

KÖRFEZLİLİK BİLİNCİ

Dereceye girenlere tablet ve bisiklet takdim eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “4 yılda 400 milyonluk projeyi hayata geçirdik. Bu bir ilçe belediyesi için ‘hayal’ denilebilecek bir rakam. Çok şükür üstesinden geldik. Körfezlilik bilincini ilçemizde daha fazla aşılamak adına da bu tür yarışmalar ile vatandaşlarımızı hem bilgilendiriyor hem de onların yapılanlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olmasını sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

banner148
Anahtar Kelimeler
İsmail Baran
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku