GÜNDEM:
KOGACE'den İzmir'e destek

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti,  daha önce Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem sonrasında olduğu gibi, İzmir’de görev yapan meslektaşlarına da anlamlı bir destekte bulundu. Bu bağlamda başkan Cemal Kaplan, yönetim kurulu üyeleri Recep Şeyhoğlu, Ahmet Zeki Ayar, Emrah Eroğan ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti geçmiş dönem başkanı Barbaros Tantan’ın yer aldığı 5 kişilik bir ekip, önceki akşam deprem bölgesindeydi. Bölgede görev yapan gazeteciler için mont, polar ve dezenfektan götürerek onlara geçmiş olsun dileklerini ileten KOGACE yönetimi, acı yerine görmüş oldu. Depremin simgesi olan Rıza Bey Apartmanı’nda arama kurtarma çalışmalarını izleyen heyet, yardımları dağıttıktan sonra Kocaeli’ye döndü.

KAPLAN, “ONLARI EN İYİ BİZ ANLARIZ”

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Başkanı Cemal Kaplan yaptığı açıklamada,” 21 yıl önce depremi yaşamış bireyler olarak, “İzmir’deki meslektaşlarımızı en iyi biz anlarız’ sloganı altında burada bulunuyoruz. Elazığ ve Malatya’daki gazetecilere daha önce sağladığımız desteğin bir benzerini İzmir Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ile bölgede görev yapmakta olan meslektaşlarımıza ulaştırdık. Bize bu konuda destekte bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Promast ve Kocaelispor ürünleri satışı yapan firmaya teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku