GÜNDEM:
Kocaeli Barosu'nun  81. Yıldönümü  kutlandı

Kocaeli Barosu’nun kuruluşunun 81. Yıldönümü münasebetiyle düzenlenen Balo Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve Eşi Hülya Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

TRYP BY WYNDHAM Otel'de gerçekleştirilen baloya;Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve Eşi Hülya Aksoy’un yanı sıra  Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir, Sakarya Baro Başkanı Av. Abdürrahim Burak, Hakimler, Savcılar ve Çok sayıda Avukat katıldı.

Program Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir’in açılış konuşmaları ile devam etti.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy yapmış olduğu konuşmalarında; “Değerli Katılımcılar  bugün Kocaeli Barosunun 81. Yıl dönümü münasebetiyle sizlerle bir arada olmaktan, bu mutluluğu paylaşmaktan büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Barolar en temel hak olan savunma hakkını yerine getiren avukatlarımızın bir araya gelerek oluşturduğu meslek kuruluşları ve kurulduğu günden itibaren ülkemizde önemli görevler yürüten kurumlarımızdan birisidir. Kocaeli barosu da kurulduğu günden itibaren savunma hakkının kutsallığının aracına ulaşması noktasında üstüne düşen görevi büyük bir titizlikle yapmaya çalışan barolarımızdan birisidir. Bu özel ve anlamlı günde yaşamını kaybetmiş olan bütün baro üyelerimizi rahmetle anıyorum. Mevcut baromuza üye olan avukatlarımıza da çalışma yaşamında başarılar diliyorum. Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından program Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, eşi Hülya Aksoy ve protokol üyelerinin Kocaeli Barosunun kuruluşunun 81. Yıl dönümü anısına pasta kesimi ile sona erdi.

Haber : Büşra GÜNAYDIN

                    15.11.2019

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku