GÜNDEM:
‘'Kentin ihtiyaçlarına alın terimizle cevap vereceğiz''

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Solaklar mevkiindeki yeni mezbaha tesisini inceledi.Kesim için gerekli olacak tüm modern teknik donanıma sahip olan tesis yüzde doksan sekiz oranında tamamlandı. Hayvan kesim işleminin daha modern şartlarda gerçekleştirileceğini ifade eden Başkan Büyükakın, “Kurulumunu gerçekleştirdiğimiz tesis günlük dört yüz büyük ve bin küçükbaş hayvan kesim kapasitesine sahip olacak. Bu sayede kentimizin kesim ihtiyaçlarına hızlı ve daha kaliteli bir şekilde cevap vereceğiz” açıklamasını yaptı.

(Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Solaklar mevkiindeki yeni mezbaha tesisini inceledi.)

“İŞÇİLERE BAŞARI VE MUTLULUK DİLEKLERİNİ DE SUNDU”

Mezbahanın gıda hijyeni kurallarına uygun yeni bina inşaatı, küçükbaş-büyükbaş kesim ve işleme alanları, soğuk hava depoları, sakatat işleme odaları- sakatat soğuk hava odaları, personel soyunma duş ve tuvaletleri, teknik hacimler, idari ofisler, padok alanları, çevre imalatları ve istinat duvarları tamamlandı. Kurban Bayramı ve bunun yanında normal günlük kesimlerin de gerçekleştirileceği tesisteki çalışanlarla da bir araya gelen Başkan Büyükakın, emeğin kutsal olduğunu ifade ederek, işçilere başarı ve mutluluk dileklerini de sundu.

“ÇALIŞMAYA MESAİ GÖZETMEKSİZİN DEVAM EDİYORUZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi insanımızın mutluluğu için çalışmalarını sürdürecek vurgusu yapan Başkan Büyükakın, ‘’Vatandaşımızla olan birlikteliğimizi kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz’’ diyerek, “Halkımızın beklentilerine yönetim biçimimizdeki üretim ve alın terimizle cevap vereceğiz. Çok çalışacağız ve kentimizi çalışanlarımızla birlikte daha fazla güzelleştireceğiz. Kocaeli’nin potansiyeli, enerjisini ve üretim kapasitesini çok iyi biliyoruz. Üretim kenti Kocaeli’nde yaşayan vatandaşımızın mutluluğu için çalışmaya mesai gözetmeksizin devam ediyoruz” açıklamasını yaptı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku