GÜNDEM:
Kartepe'de Eğitim Sırası Yöneticilerde

 

Kartepe Belediyesi, ilk yardım bilincini arttırmak amacıyla eğitimlere başladı. 2022 yılı eğitim programı kapsamında İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Belediye Meclis Salonunda Başkan Yardımcılarına, birim müdürlerine uygulamalı ilk yardım eğitimi verildi.  

ÇOK ÖNEMLİ BİR UYGULAMA

İş Yeri Hekimi Dr.Uğur Uçar eşliğinde bilgi veren İş Güvenliği Uzmanı Gizem Gümüş Coşan “İlk yardım, din, dil, ırk, cinsiyet, yaş ve coğrafya ayırmaksızın insanların yaşadığı sürece başına gelebilecek ev, iş ya da trafik kazası ve afet gibi olayların sonucunda yapılacak ilk müdahaleyi kapsayan bir uygulamadır” dedi.

HAYAT KURTARMAK MÜMKÜN

Sözlerine devam eden Coşan “Kazanın gerçekleştiği yerde bireylere ilk beş dakika içerisinde uygulanması mümkün olan etkili bir ilk yardım müdahalesi ile ölümlerin hemen hemen yarısını önlemek mümkün olacaktır. Bu durum ilk yardımın insan hayatı için ne kadar önemli olduğunu açıkça ortaya koymaktadır” açıklamasında bulundu.

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

2022 yılı eğitim programı kapsamında da bilgi veren İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Sinan Şahin “2022 yılı için yoğun bir eğitim takvimi hazırladık. Kurumumuz çalışanlarının sertifikalı ilk yardım eğitim programlarını tamamlamıştık. Hayati önem taşıyan ve bir gün herkes için gerekebilecek bu eğitimi yönetim kadromuz için tekrarladık. Belediye çalışanlarımızın verimliliği ve motivasyonun arttırılması için kişisel gelişimden, teknik uzmanlık konularına kadar bir çok başlıkta eğitimlerimiz devam edecek” açıklamasında bulundu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku