GÜNDEM:
Karabacak: 15 Temmuz yeniden kurtuluşun adıdır

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminin yıldönümünde bir mesaj yayınlarken, Türkiye Cumhuriyeti’nin her zamankinden daha güçlü bir şekilde 2023 hedeflerine ilerlediğine vurgu yaptı.

Başkan Karabacak 15 Temmuz akşamı vatanları uğruna canlarını veren şehitlerimizin asla unutulmayacaklarını ve geride bıraktıkları ailelerinin Türk milletinin emaneti olduğunu ifade ettiği mesajında, “15 Temmuz 2016 tarihi ülkemiz açısından unutulmayacak bir dönüm noktasıdır. Devletimizin içine yerleşmiş Fetö Terör Örgütü üyelerinin ülkemizin birliğine ve beraberliğine kastettiği 15 Temmuz Darbe Girişimi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde halkımız tarafından bertaraf edilerek adeta yeniden bir kurtuluş destanı yazılmıştır. O zor günlerde ülkemizde demokrasinin millet tarafından ne kadar özümsendiğini, milletimizin seçilmiş iradenin arkasında nasıl durduğunu hep birlikte gördük.

Darbe girişiminin ardından 27 gün süren demokrasi nöbetlerinde yediden yetmişe, siyasi parti ayrımı yapmaksızın halkımız sokaklarda darbeye ve darbecilere karşı net bir şekilde duruş sergilemiş ve demokrasiye olan inancımızı bütün dünyaya göstermiştir. Gelecek nesillere, çocuklarımıza yaşanabilir, özgür ve demokrasiyi özümsemiş bir devlet bırakmak hepimizin asli görevidir. Bu yüzden tek millet, tek devlet, tek vatan, tek bayrak diyoruz. Bir daha bu tür hain darbe girişimlerinin yaşanmaması ve şehitlerimizin ebediyete kadar isimlerinin yaşatılarak, kahramanlıklarının gelecek nesillere aktarılması için “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” olarak kabul edilmiştir.

Şunun çok iyi bilinmesi gerekir ki Türkiye Cumhuriyeti her zamankinden daha güçlü bir şekilde 2023 hedeflerine ilerlemektedir. Bu duygu ve düşüncelerle başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere, vatan uğrunda canlarını feda eden  bütün şehitlerimize rahmet,  gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.

banner148
Anahtar Kelimeler
Şükrü Karabacak
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku