GÜNDEM:
Kadir Durmuş'a, Gebze'den Tam Destek

Kocaeli’nin başarılı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (KESOB) başkanı Kadir Durmuş Gebze Esnaf ve Sanatkarlar odasına misafir oldu.

KAMİL YILMAZ BAŞKAN SORUNLARI EN İYİ BİLEN KİŞİ

Gebze’de yeni açılan Harla Döner’de Kamil Yılmaz ve ekibi ile bir araya gelen Kadir Durmuş “ İlçelerdeki arkadaşlarımıza şu ana kadar yaptıklarımızı ve bundan sonra yapacaklarımızı anlatıyoruz, Bugün Kamil Başkanımız ve yönetim kuruluna misafir olduk, Gebze’nin sorunlarını en iyi bilen kişilerin başında gelen Kamil Yılmaz başkanımız ile esnafın içerisinde bulunduğu sorunları paylaştık, Önümüzdeki süreçte sorunların çözümü adına elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz “dedi

YÖNETİM KURULU TAM KADRO KATILDI

Kadir Durmuş’un katıldığı toplantıda Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Yılmaz ile birlikte Başkan Vekili Mustafa Demir yönetim kurulu üyeleri Ufuk Sarı, Kenan ikinci, Mustafa Sakman, Saadettin Uludağ, Bayram Akbaş, Serdar Kaymaz ve Şemun Öztürk’te hazır bulundular.

KADİR BAŞKAN’A DESTEĞİMİZ TAM

Kadir Durmuş ile birlikte son derece uyumlu bir çalışma yürüttüklerini söyleyen Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Kamil Yılmaz “Yeni dönemde de Kadir başkanımıza desteğimiz sürecek, Esnafın var olan sorunlarının en aza indirilmesi adına şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada beraber olacağız” diye konuştu.

Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odasının yönetim kurulu toplantısında hazır bulunan Gebze Minibüsçüler Esnaf Odası başkanı Şaban Ebik’te toplantıya katılımdan dolayı Kadir Durmuş’a teşekkür etti.

banner148
Anahtar Kelimeler
Kadir Durmuş
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku