GÜNDEM:
İzmit Sanat Akademisi açılışına Selin Sayek Böke geliyor

İzmitlilerin sağlığını önemseyen, yaşam standartlarını yükselten ve üreticileri destekleyen projelerini ardı ardına hizmete açan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, kente dokunacak yeni bir açılışa daha hazırlanıyor. Başkan Hürriyet, İzmit’i özlenen sanat günlerine döndürmek adına açılışını yapacağı İzmit Belediyesi Sanat Akademisi’nin kurdelesini, CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ile birlikte kesecek.

BU KEZ SELİN SAYEK BÖKE GELİYOR

Yeşilova Çınar Çocuk Evi’ni CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadın Girişimciler Merkezi’ni İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Türkiye Kadın Dernekleri Federasyon Başkanı Canan Güllü, Çınar Halk Marketi ise CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile açan başkan Hürriyet, Sanat Akademisi’ni de CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ile birlikte hizmete açacak.

BİN ÖĞRENCİ EĞİTİM ALACAK

Mehmet Ali Paşa Mahallesi Yalınkaya Sokak No 7/101 adresindeki İzmit Belediyesi Sanat Akademisi 20 Ekim Çarşamba günü saat 16.00’da açılacak. Sanat eğitimini güçlü bir akademi anlayışıyla ele alan İzmit Belediyesi Sanat Akademisi, nitelikli eğitmen kadrosu, eğitimde uygulamalı ve modern eğitim anlayışı ile kendini güncelleyerek faaliyet gösterecek. 2021-2022 eğitim sezonunun devam ettiği İzmit Belediyesi Sanat Akademisi’nde; Dans, Müzik, Görsel Sanatlar, Drama-Tiyatro bölümlerinde toplamda bin öğrenci eğitim alacak.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku